FERIEBORNHOLM Feriebolig formidling
uden provision

Sommerhus-ejer ?

Er du interesseret i selv at bestemme, hvornår og hvordan du vil udleje dit sommerhus, eller har du enkelte ledige uger ?
Vil du tjene mere på dine udlejede uger? - Her betaler du IKKE provision.
Vil du I kontakt med flere lejere?

Annoncer dit sommerhus på udlejningssiderne på www.FerieBornholm.dk.

Mange mennesker fra hele verden klikker hver dag ind på vores Internetsider for at finde sommerhuse til leje, ikke bare om sommeren, men hele året.

Vi er nu igang med vores 24. sæson på Internet, vi er således en godt kendt ferieboligformidling på Internet, hvor vi har været meget tidligt ude, kendt af rigtig mange mennesker, der har været glade brugere af vore websider.
(Vi har formidlet udlejning til lejere på  New Zealand samt i Alaska, som vil på sommerferie på Bornholm - så vi når langt omkring)

De mange års tilstedeværelse, sammen med vor stadige søgemaskineoptimering, betyder at vi er lette at finde på Google og andre søgemaskiner.

Du kan få fremstillet en standardannonce på disse sider for 850 kr,  prisen dækker fremstilling af side med 4 foto samt tekst -120 ord på hvert sprog- på dansk, tysk og engelsk, når du selv leverer korrekte oversættelser, samt optagelse i database. Siden ligger derefter gratis i 2 måneder, -gælder kun ved betalt oprettelse-, og derefter koster det kun 1185 kr om året at forlænge optagelsen i vores abonnementsordning. Ønsker du ikke at fortsætte i abonnement, skal du huske at opsige annoncen inden udløb af perioden.
Vi kan også levere oversættelser,
det koster 150 kr for tysk og 150 kr for engelsk.

Der er ingen provision og ingen yderligere udgifter 
(alle priser er incl moms)
Vores serviceniveau er højt, mindre rettelser udføres hurtigt og gratis.

En standard annonce omfatter et kort over din landsdel, fire foto af dit sommerhus samt tekst: 120 ord på dansk samt 120 ord på tysk og engelsk (når du selv leverer den tyske og engelske tekst. Er der fejl i din oversættelse forbeholder vi os ret til efter aftale med dig at få foretaget en korrekt oversættelse).

Ekstra foto koster 30- kr pr stk, et flot fotogalleri med max 25 foto koster 450 kr i oprettelse, - derefter uden afgift.

Vi udvider gerne med annoncer for sommerhuse andre steder i Danmark, og der er etableret søgemulighed i vores database, for nem adgang til oplysninger om sommerhusene.

Lejerne kontakter dig direkte ud fra oplysningerne i din annonce på din telefon eller email.

Yderligere oplysninger herunder

info@feriebornholm.dk

Tilbuddet herover gælder for private sommerhusejere
har du erhvervsmæssig sommerhusudlejning giver vi gerne et godt tilbud på annoncering i forbindelse med disse sider, eller etablering af link fra BornholmSommer.dk domænet.
priserne er opgivet inkl. moms

* INTERNET-SERVICE og WEBHOTEL *

Info angående sommerhusudlejning på Internet

Mange sommerhusejere vil helst selv udleje deres sommerhus, så de selv kan bestemme hvornår, hvor meget og til hvem de vil udleje.

InternetService tilbyder nu en særdeles billig form for annoncering af private sommerhuse på Internet, på en måde så De nemt kan komme i kontakt med interesserede lejere overalt.

Hos os betaler du ikke provision!

Vi har mange tusinde besøgende på vores sider, indenfor det sidste år er besøgstallet næsten fordoblet og tendensen fortsætter, og udlejningen til næste sæson er i fuld gang, især er der nu mange forespørgsler fra Tyskland.

Vi fremstiller en Internetside med 4 indscannede billeder af Deres sommerhus/feriebolig, samt en tekst på højst 120 ord på dansk, 120 ord på tysk. Der mulighed for at få engelsk tekst med.

Siden indeholder kontakt-oplysninger til ejeren i form af enten telefonnummer og/eller postadresse og/eller e-mail adresse, alle kontakter går således direkte til ejerne.

Siden anbringes sammen med andre sommerhus-annoncer fra Bornholm og  andre egne af Danmark centralt på Internet, og understøttes af praktiske oplysninger om Bornholm og rejseforbindelses-oplysninger, sammen med en interessant og god opsætning af siderne med klikkort, grafik mm.

Annoncesidernes adresse på Internet er lagt op på tyske, danske og internationale søgemaskiner på Internet, og er derfor lette at finde.

Siderne kan ses her på Internet:
www.BornholmSommer.dk
samt FerieBornholm.dk 

Nu også TYSKE domæner: 

http://www.FerienWohnungBornholm.de/  

http://www.FerienaufBornholm.de/  

Al kontakt mellem udbydere og lejere foregår direkte mellem disse, - der er foruden henvendelse ved tlf, fax og post mulighed for at besøgende fra selve Internetsiderne kan skrive en mail direkte til ejerne af de annoncerede sommerhuse.

Der kan kun anføres ejerens adresse og telefonoplysninger i henvendelses-feltet og videreformidling af udlejning er ikke tilladt.

Det er således ikke tilladt at udleje andre ferieboliger gennem en annonce for et bestemt hus. Sker dette vil annonceringen blive fjernet.
Ligger der flere ferieboliger på samme adresse betales abonnement efter antal lejemål på adressen.

Ejerne har pligt til at anføre, som minimum, ledige uger, og meget gerne optagede uger. Sider skal indeholde oplysning om lejepris.

Der må ikke findes udgående link eller henvisninger til eksterne websider i annoncerne eller kommentarfelter.

Har du egen email-adresse er prisen:

850,- kr incl moms for oprettelse af annonce for ét privat lejemål, det dækker fremstillingen. Der betales ikke yderligere for annoncering i de første 2 måneder. 

Forlængelse kan efter gratisperioden - 2 mdr. -  foretages for et år ad gangen for 1035,- + webtillæg for 3. parts annoncering kr 150,- for en annonce med eet lejemål

Rabat på flere lejemål.:

Årsabonnementet efter gratis-perioden på 2 mdr er for:
2 lejemål kr 1660,-  + webtillæg kr 200,-
3 lejemål kr  2175,-  
 + webtillæg kr 300,-
4 lejemål kr  2895,-   + webtillæg kr 400,-

Der kan optages yderligere materiale, f. eks. grundplan eller ekstra foto a 30 kr, fotogalleri op til 25 foto 450 kr, ekstra tekst a kr 0,90 pr ord.
Google-kort for 150 kr. 

Annoncer med supplerende interiørbillede får erfaringsmæssigt flere henvendelser. 
Du kan også få dit eget fotogalleri med dine egne billeder, se et fint eksempel her pris 450 kr.

Ønskes tekst oversat til tysk (tysk oversætter) koster det 150 kr
vi kan også oversætte til engelsk, ligeledes for 150 kr 

Materialet (som returneres):

 • 1-4 foto (eller flere) på email. 
 • tekst på dansk og/eller tysk og/eller engelsk. Tekst skal leveres i elektronisk form pr. email eller Cd eller diskette (i ascii format), eller i tydeligt print. Vi modtager af sikkerhedshensyn ikke Word-dokumenter - skriv teksten i emailen og vedhæft billeder.  Håndskrevne tekster modtages helst ikke, dog efter aftale mod taste-tillæg 50 kr.
 • adresseoplysninger (tlf/fax/postadresse eller E-mail) til at sætte på Internetsiden samt
 • fakturerings-adresse,

  sendes til: 
  Rath Holm Internetservice, 
  "
  Sommerhuse"
  Almindingensvej 49, 
  3751 Østermarie.

  Eller mailes til info@bornholm.it

De er velkommen til at ringe, hvis de har yderligere spørgsmål: 56470001

Med venlig hilsen
P-E Rath Holm

Internetsiderne med sommerhusudlejning er en service fra Rath Holm Internet Service, og er at sammenligne med en opslagstavle. De er velkommen til at linke de fremstillede sider andre steder på Internet. Spørg evt efter eget direkte link. Jeg er ikke på nogen måder ansvarlig for udlejningsaftaler indgået mellem brugerne eller andet. Rejsetidspunkter, priser mm i de tilknyttede link er uden ansvar, brugerne bedes selv checke med rejsebureau. Annoncer der findes uegnet til optagelse kan afvises. Der etableres ikke udgående link fra sommerhussiderne.

Betalingsbetingelser: kontant ved opkrævning.
Abonnementer løber 1 år ad gangen og kan opsiges til udløbsdatoen. Opsigelse skal ske senest en måned før udløb af abonnement.  


Rath Holm InternetService
Almindingensvej 49 DK-3751 Østermarie Danmark,
tlf: 5647 0001 ; fax 5644 2072 ; mobiltlf: 2016 8488 ; giro 3018903
 E-mail: info@feriebornholm.dk
http://www.BornholmSommer.dk/ , http://FerieBornholm.dk
http://www.BornholmerShoppen.dk/

Nyheder:
Ret selv dine oplysninger på din sommerhusside:
Nu kan udlejerne selv rette oplysninger som f. eks
optagede/ledige uger, kort beskrivelse, kommentarer, prisleje mm. Rettelser foregår fra browseren som du ser denne side i, ved adgang med password.
Dette sikrer hurtige oplysninger om afbuds-uger, 
enkelte ledige dage osv.

Vi er startet på 22. sæson med udlejning af sommerhuse på Internet. Vi har i de 21 år haft et meget højt besøgstal på vore sider og antallet af besøg  er hastigt stigende, idet vi ligger højt placeret på søgemaskinerne.  

Vi har i øjeblikket ca. 150 lejemål i alt.

På grund af den store succes har vi nu indført alle sommerhussiderne i en database, som kunderne kan søge i direkte på Internet.

Det er således muligt lynhurtigt at få en oversigt med foto, hvorfra man kan finde netop det ønskede hus.

Søgningen foregår ved at klikke på stednavnet på et Bornholmkort (f. eks Dueodde) derved listes alle sommerhuse i dette område. 

Man kan også vælge at se alt på Nord-, på Syd-, på Øst- eller på VestBornholm eller Midtbornholm.
Eller søge huse beregnet til et vist antal personer, eller søge ferieboliger i en bestemt prisklasse, eller en bestemt skiftedag.
Endelig kan man søge ledige huse i en bestemt uge.

Søgeresultaterne vises nu i vekslende rækkefølge, således at det ikke er de samme huse, som ligger øverst ved hver søgning. Dette for at imødekomme ønsker fra udlejere.

Nyt mailsystem: Al email til udlejere foregår nu igennem en formular, som sikrer at alle nødvendige oplysninger kommer med. Samtidig er udlejers email-adresse skjult, for at undgå at email-adressen opsamles i "spam-" (uønsket reklamemail)-programmer.

EGEN web-adresse på FerieBornholm.dk:
For kun 150 kr  kan du få dit sommerhus fra vores database lagt ud på en god Internet-adresse til brug på dine breve og opslag

F. eks.:  http://www.feriebornholm.dk/paradis/

således at man kan slå direkte op på præsentationen af dit sommerhus.

Denne adresse kan du anvende i din egen annoncering f. eks. i signaturen på dine email eller på opslag osv.


Læs generelle leveringsbetingelser her